Klantenservice +31 (0) 6 23 47 52 52 | Gratis verzending v.a. €35,-
a
  >  Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

De producten van Baby Klein zijn van hoge kwaliteit. We stellen een goede relatie met onze klanten op prijs. Daarom maken we ook graag duidelijke afspraken. Deze afspraken zijn vastgelegd in de algemene voorwaarden. Bij het bestellen van artikelen bij Baby Klein gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn opgesteld conform de Wet Kopen Op Afstand die sinds 1 februari 2001 van kracht is.

 

Prijzen

U betaald de prijs die op het moment van bestellen op de website van Baby Klein is vermeld. Dit is onder voorbehoud van foutieve prijsvermelding. Mocht een prijs foutief vermeld staan krijgt u per email bericht en kan de bestelling geannuleerd worden.

Alle prijzen die op de website van Baby Klein staan vermeld zijn inclusief BTW. Binnen Nederland worden er verzendkosten berekend. De verzendkosten zijn per land verschillend. De kosten worden duidelijk kenbaar gemaakt op de betaalpagina van de webshop.

Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is Baby Klein bevoegd de prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen.

 

Verzending

Binnen Nederland streeft Baby Klein ernaar alle bestellingen die voorradig zijn binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden.

Binnen Europa doet Baby Klein haar uiterste best om de bestelling binnen 14 dagen te leveren (met een wettelijke uitloop van 30 dagen)

Buiten Europa doet Baby Klein haar uiterste best om de bestelling binnen 30 dagen te leveren (met een wettelijke uitloop van 60 dagen)

Als artikelen een langere levertijd hebben of (tijdelijk) niet geleverd kunnen worden zult u daar binnen enkele dagen via email van op de hoogte worden gesteld.

Baby Klein is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door Post NL, DHL, UPS of een andere vervoerder. Baby Klein is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.

Baby Klein betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen. Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. U dient dit binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen te melde. De levering zal dan eventueel op kosten van Baby Klein worden aangevuld of opnieuw worden gedaan.

 

Betaling

U dient de bestelling vooruit te betalen. De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand op het moment dat u het aanbod aanvaardt en u voldoet aan de daarbij gestelde voorwaarden.

Het verschuldigde bedrag kan betaald worden via iDEAL, Creditcard (Visa, MasterCard, American Express, Maestro, CartaSi, Cartes Bancaires), Apple Pay, Klarna Achteraf Betalen, Klarna Gespreid Betalen, PayPal, SOFORT Banking, Bancontact, EPS, Giropay, KBC/CBC Payment Button, Belfius Direct Net en ING Home’Pay. Bij betaling met creditcard behoudt Baby Klein zich het recht voor om te controleren of de kaart geldig is, of er voldoende bestedingsruimte is voor het afschrijven van het aankoopbedrag en of uw adresgegevens juist zijn.

 

Retourneren en ruilen

U heeft het recht de door Baby Klein geleverde artikelen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. Tijdens het zichttermijn van 30 dagen dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. Het product mag alleen in die mate worden uitgepakt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of het product naar wens is. Gebruikte producten kunnen niet worden geretourneerd.

Een retour moet aangemeld worden via de retourformulier. Na bevestiging kunt u (de) (het) artikel(en) binnen het zichttermijn in de originele verpakking, samen met het retoursticker op de verpakking plakken en via postNL terugsturen.

Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, wordt de betaalde prijs exclusief de verzendkosten, uiterlijk binnen 30 dagen na retourontvangst teruggestort.

Wanneer de door Baby Klein geleverde artikelen niet binnen 30 dagen na ontvangst worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.

Er kunnen uitsluitend artikelen retour gestuurd worden die op de website van Baby Klein zijn besteld.

De verzendkosten en de risico’s voor het retour sturen zijn voor uw rekening.

 

Garantie

Baby Klein levert producten van een hoge kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat een product niet helemaal perfect is. Wanneer een product gebreken vertoont, gebruik dit product dan niet meer.
Een klacht is niet gegrond bij:

  • beschadiging door opzet of nalatigheid
  • onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
  • verandering of reparatiewerkzaamheden die u of derden zonder toestemming van Baby Klein heeft uitgevoerd.
  • Natuurlijk en/of normale slijtage
  • Beschadiging door het niet volgen van de wasvoorschriften en gebruiksaanwijzing

 

Privacy

Naast het uitvoeren van bestellingen zullen de gegevens uitsluitend na uw toestemming worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

 

Bedrijfsgegevens

Laan van Wateringse Veld 111,
2548 BK Den Haag
Nederland
info@babyklein.nl
KvK.: 78441706
BTW Nummer: NL003332264B60

X